Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KOCATEPE MİMAR KEMAL ANADOLU LİSESİ 2. DÖNEM II. ORTAK SINAV TAKVİMİ

Nis

28 Nisan 2024 pazar günü 10.30 -12.30 saatleri arasında veli toplantısı yapılacaktır.

Siz değerli velilerimizin toplantıya katılımları önem arz etmektedir. Okul ile Aile arasındaki iletişimin ve işbirliğinin güçlendirmesi bakımından büyük önem taşıyan, bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını diler, saygılarımızı sunarız.

Ara

KOCATEPE MİMAR KEMAL ANADOLU LİSESİ 2023-3024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM I.ORTAK SINAVLARINDA UYGULANACAK SENARYOLAR

Ara

04.12.2023 Tarih ve 91211300 Sayılı yazı gereği 11 Aralık 2023 Pazartesi tarihinden itibaren  geçerli olan zaman çizelgesidir.

Ekm

Yönetmeliğin disiplin cezalarını düzenleyen 164. maddesinde ise bilişim suçu işleyenlere verilecek cezalar yer aldı. Buna göre bilişim araçlarını “amacı dışında” kullananlara kınama; bilişim araçları yoluyla eğitim ve öğretim faaliyetleriyle kişilere zarar verenlere okuldan kısa süreli uzaklaştırma; bilişim araçları yoluyla eğitim ve öğretimi engelleyenlere, kişilere ağır derecede maddi ve manevi zarar verenlere, okul değiştirme; bilişim araçları yoluyla bölücü, yıkıcı, ahlak dışı ve şiddeti özendiren sesli, sözlü, yazılı ve görüntülü içerikler oluşturanlara da örgün eğitim dışına çıkarma cezası verilecek.

Ekm