Etiket Sonuçları: MEZUNİYET TÖRENİMİZ

May

24 Mayıs 2024 Cuma günü 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 12. sınıflarımızın mezuniyet töreni gerçekleşmiştir.Okul Müdürümüz Hüseyin İZMİR ve okulumuz Felsefe Öğretmeni İlhan YİĞİT'in  konuşmalarının ardından programımız devam etmiştir.

Okulumuz idareci,öğretmen ve öğrencilerinin Anıtkabir ziyaretleri sonrası törenimiz okulda devam etmiştir.

Tören sonrasında, öğrenciler ve aileleri okulumuzun çok amaçlı spor salonunda bir araya  gelerek mezuniyet pastasını kesip hatıra fotoğrafları çektirdiler. Törenin gelenekselleşen bir diğer etkinliği de “keplerin havaya atılması” oldu. Öğrenciler, başarılarını kutlamak için keplerini havaya attılar.

Mezun olan öğrencilerimize başarılı,sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyoruz.

Okul Müdürümüz Hüseyin İZMİR'in öğrencilerimize mesajı; "Yolunuz ,bahtınız açık Allah Yardımcınız olsun"